Din underviser

Niklas Thrane

EMDR, Parts Work & Brainspotting – Integrativ Psykoterapeut

Ud over at have praktiseret som psykoterapeut i mere end 21 år har jeg undervist psykoterapeuter som fuldtidsbeskæftigelse i 11 år og ledt et utal af workshops både i Danmark og internationalt.

Min overordnede faglige forståelse af menneskelig udvikling er funderet i Ken Wilbers integrale psykologi. Derudover er jeg videreuddannet i EMDR Traumeterapi, IFS og BrainSpotting og endelig er jeg velfunderet i den jungianske analytiske terapi og inddrager naturligt tegning, drømme og kropslige processer i terapien.

I flere omgange har jeg desuden trænet hos Bert Hellinger, der er en internationalt anerkendt pioner inden psykologisk arbejde med temaer, der spænder over flere generationer og jeg har en dyb forbindelse med den systemiske forståelse, der udspringer af Bert Hellingers familieopstillinger.

Jeg er 52 år og har to voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra og to voksne bonusdøtre. I dag lever jeg sammen med min hustru Amela, der også er psykoterapeut og som du vil møde på kurserne.

 

Mød os på introkursus

Vi afholder introkursus før opstart af uddannelse, så du kan få en fornemmelse af om uddannelsen er noget for dig og de metoder vi underviser i.

Videoen er et klip fra et onlineforedrag om parts work.

Tilmeld dig introkursus herunder: